2011. július 29., péntek

Varga, Krzysztof: Műmárvány síremlék - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Műmárvány síremlékA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A fiatal lengyel szerző harmadik, magyarul is megjelenő könyvét veheti kézbe az olvasó, amely a szürreális és fantasztikus elemekkel átszőtt beszámoló a jelenkori közép-európai létállapotról. Első szám első személyű elbeszélője a jövőbeli Varsóban tengeti életét és vett számot három generáció, nagyapja, anyja és a saját sorsával. A 21. század utolsó harmadából való visszatekintés egy réges-régi, 2005-ből való vakációs fotóval veszi kezdetét, amelyen a nagyapa, Piotr és felesége látható horvátországi nyaralásukon. Piotr igazi korunk hőse, gondolatai középpontjában a pénz hajszolása és a munka áll, azonban nem tudott egyezségre jutni magával, ha kezdett már gazdagodni, elborzasztotta a gyilkos munka víziója, abba is hagyta rögtön. Szűznemzéssel világra jött unokáját azonban már nem gyötrik ilyen dilemmák, ugyanis a fogyasztói társadalmat egy háború romba döntötte, és az elbeszélő monológja már egy sötét és pusztuló vízióból szól, ahol az alkohol és a cigaretta is illegális áru, a régi CD-k és könyvek már csak számára érdekes haszontalan kacatok, és neki sincs jobb dolga, minthogy kitöltse üres idejét. A fekete humorral és öniróniával megírt, bibliai allúziókkal átszőtt, egyéni nyelvet és írói univerzumot teremtő szöveget a kortárs világirodalom kedvelőinek érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-07-9152-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:47
. Varga, Krzysztof: Műmárvány síremlék - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése