2011. július 29., péntek

Szalai Vivien: Hamis gyönyör - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hamis gyönyörA könyv listaára: 2699 Ft. Leírás:
A sztárvilágban nagy visszhangot váltott ki a fiatal újságírónő könyve, mely egy luxusprostituáltról szól. A Bors című napilap sztárrovatának vezetőjeként Szalai Vivien számos népszerű sorozatot írt, ezúttal azonban még az ún. celebek közt is tabunak számító témát döntöget, annál inkább mert állítása szerint a történet egy valóságos személlyel készült interjúból született. A történet hőse, Szofi egy ismert magyar modell, aki elbűvölő szépségének köszönhetően a legfelsőbb tízezer szexuális vágyait elégíti ki. Igaz, egy légyottért ezer eurót zsebel be, ám kuncsaftjainak minden vágyát teljesítenie kell. A könyv legfőbb erénye, hogy mértéktartóan szókimondó, ugyanakkor a pörgős elbeszélésbe beleszövődnek Szofi magányos monológjai, melyekből egy érző, ám illúziótlan nő lelkivilága tárul fel, aki őszintén bevallja magának: nem tud és nem is akar a luxus és a pénz adta szabadság nélkül élni. Egyetlen igazi szenvedélye az ügyvéd szeretője, Péter iránti mély, érzéki vonzalma. Ez a vonzalom akkor hág a tetőfokára, amikor Szofi egy pokoli - és csupán a még nála is vonzóbb orvosnő kedvessége által enyhített - halálfélelemmel járó orvosi vizsgálat után megtudja: nem AIDS-es. Azonban amikor egy exkluzív orgiát követően a rendőrök megtalálják táskájában a füves cigarettát és fogdába kerül, a megmentésére hívott Péter előtt sem tagadhatja valódi kilétét. A fizetett erotika minden kéjét és kínját bemutató történet szívszorító jelenettel zárul: a teljesen magányos Szofi egy kerthelyiségben megpillantja Pétert kislánya és felesége a kedves és szép orvosnő oldalán. Az ember megváltoztathatatlan és a boldogság csupán egy pillanat, amikor az ember valóban megtalálja önmagát és társát - valahogy így szól a történet tanulsága. Emberismerettel és élettel teli, jó stílusú regény - kizárólag felnőtt korú olvasóknak. ISBN: 978-963-88384-3-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:11
. Szalai Vivien: Hamis gyönyör - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése