2011. december 31., szombat

Ilcsi Hajserkentő tonik 125 ml - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Bőrtípus: hámló, hajhullásra, korpás fejbőrre, viszkető
Hatása: haj- és bőrépítő, keringésfokozó, nyugtató
Növényi hatóanyaga: Csalán, Buxus, Lícium, Torma, Vöröshagyma, Zsurló, Levendulaolaj, Sarkantyúvirág
Termékleírás:
A 8 féle növényt tartalmazó tonik természetes úton segíti a haj növekedését, és erősíti a szálak tartását. A gyógynövényes oldat haj- és bőrépítő, nyugtató hatású, és fokozza a vérkeringést. Hajhullás, kopasz foltok rendszeres kezelésével rövid időn belül fokozatosan megszűnik a hajhullás és kitartó használat után a haj is elkezd serkenni. Rendszeres használata segít megszüntetni a korpásodást, továbbá enyhíti a kellemetlen, viszkető érzést. Száradás után jó tartást ad a hajnak.
 
Használata otthon:
• Erősen korpás fejbőr esetén a Fekete szappannal moss hajat, és 20 percig hagyd dunsztolva zuhanysapka alatt. Mosd le a pakolást, majd almaecetes vízzel (2 l vízhez 2 dl almaecet) öblítsd le a fejbőrt, és miután alaposan megszárítottad a hajat, pár cseppet masszírozz a Hajserkentő tonikból a fejbőrbe. A hajmosások között is naponta kétszer használd. A Fekete szappanos hajmosást mindaddig alkalmazd, amíg a korpásodás nem szűnik meg.
• Hajhullás ellen vagy a kopaszodó foltokra naponta kétszer masszírozz néhány csepp tonikot a fejbőrbe. Rendszeres alkalmazása előtt érdemes a Fekete szappannal megmosni a hajat, és 20 percig dunsztolni zuhanysapka alatt. Kitartó használata csökkenti a hajhullást és elősegíti a haj növekedését.
Négy termék vásárlása esetén garantált Ilcsis ajándék! Vásárolj a barátnőddel, barátoddal, iskolatárssal, munkatárssal vagy csak meglepetésként ajándékba! (Lehet ez akár egy fajta termékből is. ) Rengeteg ajándék közül tudsz választani, ezek a következők:
Peelingek:
Csipkebogyós kukoricás bőrradír 10 ml: érzékeny, szeboreás, rozáceás, aknés, allergiára hajlamos bőrre. Szarukoptató, nyugtató, vitamin feltöltő, hidratáló.
AHA-s peeling hab 10 ml: minden bőrtípusra, arc- és testkezeléshez. Hámoldó, bőrmegújító, nyugtató.
Kozmetikai pakolások:
ParadiC-Vit pakolás10 ml: minden bőrtípusra, aknés, laza, tágpórusú bőrre. Tápláló, vitaminizáló, nyugtató, rugalmasító, regeneráló, szabadgyökfogó.
Uborkás petrezselymes pakolás 1. komponens 10 ml: minden bőrtípusra. Hidratáló, tápláló, nyugtató.
7 gyógyfüves pakolás 10 ml: normál és érzékeny bőrre. Pórusösszehúzó, regeneráló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, érösszehúzó, hámképző.
Ichtiolos gyógyfüves pakolás 10 ml: érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, szeboreás bőrre. Pórusösszehúzó, regeneráló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, érösszehúzó, hámképző.
Esemény előtti pakolás 10 ml: minden bőrtípusra, minden bőrproblémára, arc- és testkezelésekhez. Keringésfokozó, bőrmegújító, bőrfeszesítő, gyulladáscsökkentő.
Zselék, krémzselék:
Csipkebogyó zselé 10 ml: érzékeny, olajos és korpás szeboreás, rozáceás, aknés, gyulladásra hajlamos bőrre. Nyugtató, hidratáló, vitaminfeltöltő, összehúzó, regeneráló, bőrépítő.
Lehúzható maszkok:
Mágneses regeneráló maszk arcra és testre 10 ml: minden bőrtípusra. Vitalizáló, keringésjavító, regeneráló, bőrizom-relaxáló, energetizáló.
Kéz- és lábápolók:
Tejsavas hámlasztó joghurt krém 10 ml: Kizárólag testre alkalmazható, felvastagodott bőrterületekre; lichen pilarisra. Hámlasztó, hámoldó.
Az ajándék, négy termékenként 1db a készlet erejéig választható, több darab van belőlük.
Tekintsd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2012-01-18 08:12
. Ilcsi Hajserkentő tonik 125 ml - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése