2011. szeptember 27., kedd

45cm 7csatos REMY indiai haj/póthaj 21SZÍN+AJÁNDÉK - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


45 cm 7 csatos REMY indiai haj/póthaj!!!
100% indiai haj
Semmilyen kémiai anyagot nem tartalmaz!!!
Indiai haj: Kezelhetőségében és szerkezetében az indiai haj hasonlít legjobban az európai hajra. Selymes tapintása és dús hatása van. 100%-ban kiváló minőségű haj!!! Szálirányos!
Remy haj: Közkedvelt, és elérhető ára van, továbbá minden híreszteléssel ellentétben rengeteg ember boldogan viseli nem csak a világ másik felén, hanem Magyarországon is. Az indiai hajak árfekvése a legdrágább európai és a legolcsóbb ázsiai (kínai) hajak között helyezkedik el. Indiában vallási okokból is (házasságkötéskor) meg kell tenni, hogy nők milliói vágassák le a hajukat, ezért kézenfekvő eladni. Az indiai haj világszerte elismert! A hajak kizárólag 100% I. osztályú valódi Remy, azaz szálirányos indiai hajak! Ezt azért fontos kiemelni, mert ezek a hajak nem kócolódnak, nem gubancosodnak és könnyen kezelhetők. 100% indiai szálirányos haj!!!
Mi is az a Remy haj és miért fontos, hogy ilyen hajat válasszunk hajhosszabbtáshoz? Az indiai asszonyok a hagyomány szerint "feláldozzák" a befont hajukat házasságkötéskor, mondván, hogy egy új életszakasz kezdődik. Ezeknek a hajaknak a pikkelyrétege ép, sértetlen és egészséges, hiszen az indiai asszonyok ritkán kezelik kémiai szerekkel a hajukat. A fonás következtében a hajszálak a copfban egy írányban fekszenek, valamint a hajtincsek színük és erősségük szerint csoportosítva vannak. Ez a haj a legkiválóbb, legegészségesebb és legalkalmasabbak a hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz. A Remy rendszer garantálja a hajápolást, mely respektálja a cuticula természetes irányát és védi a hajat. A Remy haj cuticulájaes irányban lefelé irányul és ezáltal a haj nem kócolódik, nem csomósodik, könnyen kezelhető.
Hossza: 45 cm 7db tincsből áll.
2db 5 cm széles 50 cm hosszú
2db 10 cm széles 50 cm hosszú
2db 15 cm széles 50 cm hosszú
1db 20 cm széles 50 cm hosszú darab.
Közép barna
Sötét barna
Fényes Fekete
Természetes fekete:
Mogyoró barna
Arany szőke mix:
Világos szőke:
Világos barna:
Piros
Bug/Padlizsán
Közép szőke/szőke mix:
Arany szőke/szőke mix:
Méz szőke:
Sötét szőke:
Mogyoró barna/szőke mix:
Világos kőris:
Világos barna/világos szőke mix:
Fekete/szőke mix:
Világos barna/világos szőke mix:
Közép barna/közép szőke mix:
Platina szőke:
+ AJÁNDÉK SZÁJFÉNY MINDEN EGYES HAJHOZ!!!
Itt egy videó a használatáról: www. youtube. com/watch? v=JyVDKqp8i1o
Így illeszd be a hajat:
1. Fésüld ki a hajad, és válaszd szét egy illesztési pontban (érdemes előtte kicsit megtupírozni és lakkozni, mert úgy nem esik ki)
2. Vedd a kezedbe a hajat és tűrd előre a csatot, a legnagyobbal kezd. 3. Illeszd a szétválasztott részhez a hajad, és a két ujjad segítségével nyomd bele a csatot. (Érdemes a becsatolt részt ismét lakkal fixálni. ) 4. Így járj el minden darabbal fentről lefelé haladva, a nagytól a legkisebb darabokig.
A szállítási idő 10-20 munkanap is lehet, kérlek ezt mindenféleképpen vedd figyelembe!!!
Ha bármi kérdésed lenne szívesen válaszolok!!!
 



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 11:14
. 45cm 7csatos REMY indiai haj/póthaj 21SZÍN+AJÁNDÉK - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése